دروپال چیست ؟ برای آنکه محتوای یک وب سایت به طور سازمان یافته به در یک جا گردآوری شده و به مخاطبان نمایش داده شود، به سیستم مدیریت محتوا نیاز دارد؛ دروپال یکی از همین سیستم های مدیریت محتوا است. در ادامه با دروپال کمک همراه باشید تا با این سیستم مدیریت محتوا و مزایای دروپال به طور کامل آشنا شوید.
دروپال چیست ؟
اگر شما یک کاربر ساده اینترنت باشید که به محتوای وب سایت اهمیت می دهید، احتمالا پاسخ به این پرسش که دروپال چیست می تواند برایتان جذاب باشد. اگر هم که قصد دارید به دنیای وب پا بگذارید، آشنایی با مفهوم دروپال می تواند بر اطلاعات شما بیفزاید.
دروپال چیست ؟ همان طور که در ابتدا گفتیم، دروپال یکی از سیستم های مدیریت محتوای رایگان است که گستره استفاده آن طیف زیادی از افراد را در برمی گیرد. میلیون ها نفر و سازمان های بسیاری در سراسر جهان، برای ساخت و نگهداری وب سایت خود، از دروپال استفاده می کنند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که شما هم بدون آنکه بدانید، هر روز از دروپال استفاده می کنید؛ چرا که بسیاری از کسب و کارهای آنلاین و سازمان های دولتی، وب سایت خود را با این سیستم مدیریت محتوا، ایجاد کرده اند.
یک نرم افزار منبع باز است که تحت مجوز عمومی GNU منتشر شده است. یعنی چه؟ این بدان معنی است که سیستم مدیریت محتوای دروپال دارای مزایای بسیاری است؛ از هزینه ها گرفته تا انعطاف پذیری، امنیت و ... که با بسیاری از سیستم های دیگر قابل مقایسه نیست. به عنوان مثال، بارگذاری دروپال رایگان است و هر کسی می تواند این سیستم عامل را اصلاح و گسترش دهد.
مزایای دروپال چیست
به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا، باید بگوییم که مزایای دروپال مختلف است و بسیاری از توسعه دهندگان وب، آن را یک رقیب اصلی برای سایر CMS ها می دانند.
ویژگی ها و قابلیت تنظیم بسیاری دارد
دروپال به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا، حرف های بسیاری برای گفتن دارد. یک رابط کاربر است که به شما امکان می دهد محتوای خود را به راحتی ایجاد و منتشر کنید.
این پلت فرم انواع نامحدودی از محتوا از جمله متن و محتوای رسانه ای را با فرم های بسیار قابل تنظیم در خود جای داده است. با استفاده از ابزارهای قدرتمند و در عین حال کاربردی بسیار ساده، محتواها را بازیابی، فیلتر و نمایش می دهد. همچنین ابزارهای ایجاد محتوای بصری و ابزارهای ویرایش قدرتمند مختلفی دارد.
دروپال با سیستم پیچیده طبقه بندی نقش کاربر و مجوزها، دسترسی به محتوا و ویژگی ها را کنترل می کند. همه قابلیت های اداری و کاربر نهایی در دروپال، از ویژگی های اساسی، مانند امکان ورود به سیستم یا ایجاد محتوا گرفته تا گالری عکس های پویا و سیستم های پیچیده، به کمک ماژول ها امکان پیاده سازی دارند.
آنچه که در ابتدا از Drupal.org بارگیری می کنید همان چیزی است که به عنوان "هسته دروپال" شناخته می شود و در آن همه ماژول های متداول برای ساخت سایت وجود دارد. اما خوب است بدانید که تعداد زیادی از ماژول های کمک کننده وجود دارند که توسط هزاران توسعه کننده ایجاد شده و به صورت رایگان در اختیارتان قرار می گیرد.
دروپال را می توانیم یک پلت فرم قدرتمند برای توسعه وب سایت بنامیم. دروپال به الگوی برنامه نویسی شی گرا مدرن، بهترین شیوه های PHP، استانداردهای HTML5 و YAML وفادار است.
همچنین از دیگر فناوری های عالی وب، از جمله CKEditor ، Symfony2 ، Twig ، jQuery ، Backbone.js و Guzzleپشتیبانی می کند. توسعه دهندگان می توانند کنترل کاملی روی طراحی آن به کمک ماژول ها داشته باشند.
هر بخش قابلیت نصب مختلفی دارد
یکی دیگر از مزایای دروپال نسبت به وردپرس این است که دست شما برای نصب بخش های مختلف وب سایت باز است. یعنی چه؟ یعنی شما می توانید در صورت نیاز هر بخشی که قرار است از آن استفاده کنید را نصب نمایید. به عنوان مثال اگر به بخش گالری نیاز ندارید، احتیاجی به نصب آن نیز نخواهید داشت.
از سایت های فارسی پشتیانی می کند
دروپال فارسی یکی از مزایای دروپال است. یعنی اینکه به راحتی می توانید برای وب سایت های فارسی از این سیستم عامل استفاده کنید.
قالب های مختلفی دارد
اگر شما جز آن دسته از افراد هستید که به طراحی های جذاب قالب برای وب سایت خود علاقه مندید، به راحتی می توانید از این CMS برای راه اندازی سایت خود استفاده کنید. چرا که دروپال دارای قالب های جذاب و مختلفی است که می تواند هر سلیقه ای را راضی کند.
سخن پایانی
اکنون که می دانید دروپال چیست، احتمالا بخواهید که این سیستم مدیریت محتوا را نصب کنید. توجه داشته باشید برای آنکه بتوانید به بهترین شکل ممکن سایت خود را راه اندازی و نگهداری کنید، به یک پشتیبان دروپال نیاز دارید.
شما می توانید به راحتی پشتیبانی از سایت دروپالی خود را به دروپال کمک بسپارید و با خیالی آسوده، کسب و کار خود را راه اندازی نمایید.