کاربردی ترین راه های افزایش سرعت سایت

  • خانه
  • بلاگ
  • کاربردی ترین راه های افزایش سرعت سایت
راه های افزایش سرعت سایت

یادگیری نحوه سرعت بخشیدن به وب سایت یکی از مه مترین کارهایی است که می بایست انجام دهید. صفحاتی که به سرعت بارگیری می شوند، شانس زیادی در موفقیت دارند. عوامل زیادی در افزایش سرعت سایت تاثیرگذار هستند که هر کدام آن ها می توانند تاخیراتی را به وجود آورند. در ادامه مطلب با نحوه افزایش سرعت سایت آشنا خواهید شد.

افزایش سرعت سایت

تاثیر سرعت لود سایت در رتبه بندی را جدی بگیرید . اگر سایت شما کند است، بهتر است در ابتدا با چند تغییر کار را آغاز کنید. شما همیشه فرصت برای بهبود وضعیت سایت خواهید داشت.

تست سرعت وب سایت را انجام دهید

وقتی به دنبال سرعت بخشیدن به وب سایت خود هستید، اولین راهکار این است که یک تست سرعت از وب سایت بگیرید. با این کار متوجه خواهید شد که کجای راه ایستاده اید و چه مواردی سبب کند شدن وب سایت می شوند.
ابزارهای مختلفی برای تست سرعت وب سایت وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. اما یکی از بهترین ابزارها، GTmetrix است. یو آر ال وب سایت خود را وارد نمایید و با کلیک بر enter آماده مشاهده نتیجه آزمون سایت شوید.
پس از آن لیستی از گزارش وضعیت سایت پیش روی شما نمایان می شود. در هر بخش مشکلات سایت برجسته شده و شما می توانید با برطرف نمودن هر کدام، به بهبود وضعیت سایت خود کمک نمایید.

چگونه سرعت لود سایت را افزایش دهیم

 

وضعیت دریافت اولین بایت را بررسی کنید

زمان اولین بایت مدت زمانی است که طول می کشد تا وب سایت شما شروع به بارگزاری کند. طبق گفته Backlinko، میانگین زمان برای اولین بایت 1.286 ثانیه در دسک تاپ و 2.594 ثانیه در تلفن همراه است. بنابراین، شما می توانید به راحتی با توجه به این بازه زمانی، سرعت وب سایت خود را افزایش دهید.

همان طور که می دانید، TTFB بیشتر به سرور مربوط است. زمانی است که مرورگر می تواند درخواستی را به سرور ارسال کرده، سرور آن را پردازش کند و پاسخی ارسال نماید.
یک سرویس میزبانی خوب انتخاب کنید. همان طور که گفته شد، سرور در زمان بایت اول و به طور کلی سرعت بارگیری صفحات وب سهم بزرگی دارد. اگر نمی توانید سرور اختصاصی داشته باشید، از سرویس های میزبانی با سرعت بالا استفاده نمایید.

از شبکه تحویل محتوا استفاده کنید

اگر کاربرانی از نقاط مختلف جهان دارید، احتمالا دو مشکل پیش روی شما است: تاخیر و موقعیت جغرافیایی. استفاده از شبکه تحویل محتوا می تواند این مشکل را برطرف سازد.

شبکه تحویل محتوا اساسا شبکه های رایانه ای بوده که در سراسر جهان واقع شده اند و همه حاوی یک نسخه از وب سایت شما یا حداقل مهم ترین فایل های استاتیک آن هستند. با توجه به موقعیت جغرافیایی کاربر، درخواست او به نزدیک ترین سرور ارسال شده و مدت پاسخگویی به کمترین میزان خود می رسد. به این صورت می توانید تاثیر زیادی بر سرعت لو وب سایت خود داشته باشید.

فشرده سازی را فعال نمایید

به طور کلی، باید سعی کنید وزن صفحات وب را تا حد ممکن پایین آورید. طبق گفته گوگل، بهترین روش برای افزایش سرعت سایت این است که سایز هز صفحه را زیر 500KB نگه دارید، حتی اگر اکثر وب سایت ها خیلی بالاتر از این عدد باشند.

احتمالا با مفهوم فایل های zip در رایانه آشنا هستید. این یکی از راه ها برای کاهش اندازه پرونده ها است. جالب اینجا است که شما می توانید برای فایل های مختلف وب سایت خود نیز از روش فشرده سازی استفاده کنید.

از قابلیت کش وب سایت استفاده نمایید

کش وب سایت، قابلیت ذخیره سازی به معنای ذخیره بخش و یا کل وب سایت شما به گونه ای است که دسترسی سریع تر و در نتیجه بارگیری بهتر را برای کاربران به ارمغان آورد.
اگر کاربری به وب سایت شما مراجعه نماید، مرورگر کاربر اطلاعات را به صورت HTTP Request از سرور درخواست می کند. سپس سرور اطلاعات پردازش شده را به شکل فایل HTML به مرورگر بازگردانده و در نهایت کاربر می تواند وب سایت را ببیند.
چنانچه کاربر از پیش این اطلاعات را درخواست کرده باشد، اطلاعات روی کش ذخیره شده و در نهایت سرعت لود سایت افزایش میابد.

حجم تصاویر را کاهش دهید

یکی دیگر از راه های افزایش سرعت سایت این است که حجم تصاویر را کاهش دهید. از آنجایی که تصاویر می توانند به تعداد زیاد و البته حجم بالا بارگزاری شوند، لذا می توانند در سرعت لود سایت تاثیر زیادی داشته باشند. به همین جهت فشرده سازی آن ها می تواند تاثیر زیادی بر افزایش سرعت وب سایت داشته باشند.

پلاگین های نامناسب را حذف کنید

برخی از پلاگین ها سبب کند شدن سایت می شوند. اگر نیاز چندانی به آن ها ندارید، بهتر است با حذف آن ها، کمک زیادی به سرعت لود سایت خود نمایید.

افزایش سرعت لود سایت

 

درخواست های HTTP را کاهش دهید

درخواست های HTTP هر زمان که مرورگر کاربر از سرور چیزی بخواهد، اتفاق می افتد. این می تواند یک فایل HTML ، صفحه سبک CSS، تصویر یا هر چیز دیگری باشد که یک صفحه وب را تشکیل می دهد. تکمیل هر درخواست به زمان نیاز دارد، بنابراین به طور طبیعی، هرچه تعداد آن ها بیشتر باشد، بارگیری یک صفحه بیشتر طول می کشد.

لود جاوا اسکریپت ها را به تعویق اندازید

اگر فایلی را به تعویق بیندازید، به این معنی است که تا زمانی که پرونده های دیگر بارگیری شوند، لود نخواهند شد. این روش می تواند برای اجرای پرونده های بزرگ که برای ارائه کامل یک صفحه ضروری نیستند، مفید واقع شوند. به همین دلیل اغلب توصیه می شود که این فایل ها در قوتر قرارگیرند.

سخن پایانی

همان طور که خواندید، راه های مختلفی برای افزایش سرعت سایت وجود دارد. اگر نمی توانید تمامی این کارها را به یکباره انجام دهید، بهتر است برای برطرف نمودن هر یک برنامه ریزی کنید. یا اینکه می توانید این وظایف را به یک پشتیبان حرفه ای دروپال بسپارید. دروپال هلپ آماده کمک به شما برای افزایش سرعت سایت دروپال شما است.

 

مقالات مرتبط

About text formats

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.