درگاه پرداخت واسط چیست و ویژگی های آن کدام است؟

  • خانه
  • بلاگ
  • درگاه پرداخت واسط چیست و ویژگی های آن کدام است؟
درگاه پرداخت واسط

درگاه پرداخت واسط چیست و ویژگی های آن کدام است؟ رونق کسب ‌و کار آنلاین لزوم استفاده از درگاه ‌های پرداخت اینترنتی را برای صاحبین مشاغلی که در حوزه تجارت فضای مجازی فعالیت دارند، آشکار کرده است. زمانی که سایت اینترنتی یا مارکت آنلاین خود را در بستر فضای مجازی تاسیس و آماده نمودید، نوبت آن است که درگاه پرداخت مناسبی را به وبسایت خود متصل کنید تا مشتریان و متقاضی‌ هایتان بتوانند به آسان ‌ترین شکل خریدها و تراکنش‌ های خود را انجام دهند. استفاده از این درگاه‌ ها کار را برای کسانی که از شما خرید می ‌کنند، راحت کرده و دردسرهای خرید حضوری یا کارت به کارت کردن را از بین می ‌برد. افزایش نرخ تراکنش ‌ها در نتیجه استفاده پی‌ در پی از درگاه‌ های پرداخت اینترنتی باعث می ‌شود کسب‌ و کارتان رونق بیشتری داشته و زمینه‌ های پیشرفت سریعتر برای تجارت شما فراهم شود. در ادامه شما را با یکی از مهم ‌ترین درگاه‌ های پرداخت اینترنتی یعنی درگاه پرداخت واسط آشنا می ‌کنیم.

آشنایی با درگاه پرداخت واسط

دو نوع درگاه پرداخت آنلاین از جانب شرکت ‌ها و بانک مرکزی برای سایت ‌های تجاری درنظر گرفته شده است؛ درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و درگاه پرداخت اینترنتی واسط. در این مقاله قصد داریم شما را با ویژگی‌ ها، کاربردها و شرایط دریافت درگاه پرداخت واسط آشنا کنیم.

درگاه پرداخت واسط

 

درگاه پرداخت واسط چیست؟

این درگاه از جانب بانک مرکزی به عنوان اهرمی کمکی ایجاد شده است تا واسطه ‌ای استاندارد میان تجارت‌های آنلاین و بانک مرکزی باشد. روند پرداخت‌ ها و تراکنش ‌های میان بانکی به واسطه درگاه ‌های واسط که می‌توان آن ‌ها را پرداخت‌یارهای رسمی بانک مرکزی دانست، بسیار راحت ‌تر و سریع ‌تر شده است.
به طور کلی نحوه کارایی و روند دریافت درگاه‌های واسط در مقایسه با درگاه ‌های مستقیم از سهولت بیشتری برخوردار است. این درگاه‌ ها بدون نیاز به "اینماد" به فعالیت می ‌پردازند و پروسه دریافت و استفاده از آن ‌ها پیچیدگی‌ و مشقت دریافت و اتصال درگاه‌ های مستقیم را ندارد.
برای دریافت، اتصال و راه ‌اندازی درگاه ‌های پرداخت اینترنتی واسط تنها کافی است فرم مخصوص را پر کرده و روند احراز هویت را تکمیل نمایید. پس از آن طی 24 ساعت روال قانونی و اداری کار صورت می ‌گیرد و تاییدیه لازم ثبت خواهد شد. شایان ذکر است که استفاده از این درگاه‌ های پرداخت مستلزم اخذ کارمزد است، اما ویژگی ‌های درگاه واسط امکان این را فراهم نموده که انتخاب کسر کارمزد از مشتری یا فروشنده با خودتان باشد. لذا می‌ توانید پرداخت کارمزد را به مشتریان واگذار کنید یا خودتان آن را بپردازید.

ویژگی‌ های درگاه پرداخت واسط

  • نصب، اتصال و فعال‌سازی آن با سهولت انجام می ‌شود.
  • برای دریافت آن تنها 24 ساعت زمان لازم است.
  • امکان تسویه حساب به شکل روزانه را فراهم می‌ کند.
  • به نشان اعتماد الکترونیک نیاز ندارد.
  • امکان اخذ کانال اختصاصی همراه با نام، نشانی و لوگوی وبسایت را فراهم می ‌کند.
  • ماژول و افزونه ‌های گوناگونی برای انواع سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس، دروپال و ... دارد.
درگاه پرداخت واسط

 

شرایط دریافت درگاه پرداخت واسط

برای دریافت درگاه واسط لازم است به سایت پرداخت‌یاری که مد نظر دارید، وارد شوید و پس از تکمیل فرم ثبت نام درگاه پرداخت اینترنتی، اسکن شناسنامه و کارت شناسایی را ارائه کنید تا مراحل احراز هویت انجام شود. بعد از اینکه احراز هویت انجام شد می‌ توانید نشانی سایت خود را درج نموده و منتظر فعال شدن درگاه باشید. این پروسه به طور معمول تنها طی 24 ساعت به انجام می ‌رسد.

سخن پایانی

همان طور که گفته شد، بدون درگاه های پرداخت شما اصولا نمی توانید شانس زیادی برای فروش داشته باشید. به همین جهت اگر محصولات و خدماتی را در وب سایت خود به فروش می رسانید، در سریع ترین زمان ممکن نسبت به دریافت پرداخت، چه درگاه پرداخت مستقیم و چه واسط، اقدام نمایید.

 

مقالات مرتبط

About text formats

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.